Realiseer betaalbaar een moderne portaalwebsite

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpagina script meer kunt lezen. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Bedrijven zullen vaak een budget hiervoor hebben. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid.