Realiseer een nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is simpel middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina met name om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Het is doorgaans mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Startpagina script bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.