Realiseer eenvoudig een eigen portaalwebsite

Verdient u geld op affiliate basis verdienen, dan kan daarvoor een startpagina website worden ingezet. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat hoe maak je een startpagina goede informatie daarover. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.