Realiseer je moderne startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan ook goed inzetbaar voor linkbuilding. Het is doorgaans mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Met behulp van het beheerpaneel past men een dochterpagina erg eenvoudig aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. Het toevoegen van een nieuwe banner is uiterst simpel.