Realiseer makkelijk een eigen portaal website

Extra backlinks plaatsen is prima te doen met behulp van ee eigen startpagina website. Er kunnen een aantal startpagina’s op een dergelijke website aangemaakt worden. Het is per thema mogelijk om een startpagina aan te maken.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf deze code te bouwen. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. Via Eigen startpagina is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen.

Op deze manier kunt u wat extra financiële ruimte creëren. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden. Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. De globale gegevens van de website vult u in in het eerste scherm waaruit de installatie bestaat. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.