Realiseer uw moderne startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld al aan te schaffen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Het samenstellen van je nieuwe startpagina website meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het zeer eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarnaast zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. U kunt bovendien affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.