Simpel uw bookmarks online op een rij

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Ik raad u dan het artikel Eenvoudig uw bookmarks op een rijtje aan. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.