Simpel uw favoriete sites online beheren

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Het artikel nederlandse startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Tijdens de installatie geeft u voor de website relevante informatie op. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.