Simpel uw favoriete sites online bijhouden

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Dan kunt u de pagina eigen startpagina samenstellen eens bekijken. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.