Simpel uw favoriete sites op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Dan kunt u de pagina Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij doornemen. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.