Site beheren tools

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Op de pagina CMS beheer vindt u meer informatie over dergelijke tools. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

In het geval dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Wijzigingen zijn met dit account zeer eenvoudig aan te brengen aan uw zakelijke website.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Er zal tevens een scherm zijn waarmee u makkelijk banners aan uw website toevoegt. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Een demo vraagt u via de website van de aanbieder aan. Met behulp van de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.