Site bouwen tool

Een website voor uw bedrijf maken kan gemakkelijk. Wilt u een klantenoverzicht op uw website aanmaken, dan is dat ook prima te doen. U krijgt een mooie kans om een online overzicht van uw producten en diensten te maken. Daarbij kunt u zelf via uw website de betaling voor producten en diensten ontvangen. Met behulp van het beheerscherm van het CMS systeem zet u eenvoudig uw bedrijfswebsite in elkaar.

U zou het artikel CMS systeem eens kunnen doornemen. Daar leest u wat u met een CMS programma allemaal kunt. U kunt een CMS pakket gewoon downloaden. Ook is in een handleiding te zien welke functies de CMS software heeft. Wilt u meer dan alleen een aantal pagina’s plaatsen? U kunt uw website relatief eenvoudig als verkoopkanaal inzetten. U verkoopt dan producten en diensten direct via uw website. Via een betaalkoppeling is het te realiseren.

U kunt zeer simpel nieuwe formulieren toevoegen op uw site. Uit welke velden een formulier bestaat, bepaalt u helemaal zelf. Diverse formulieren zijn zo aan te maken en te plaatsen. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. U zult ingezonden formulieren ontvangen op uw e-mailadres. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. Wilt u de diverse formulieren dus op diverse e-mailadressen ontvangen, dan is dat eenvoudig te doen. De formulieren houden spam tegen. U voert in de beheeromgeving gemakkelijk de metagegevens voor de zoekmachines in. Over zoekmachine optimalisatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken.