Site maken tools

Wat u aan een CMS pakket heeft kunt u hier vinden. Een CMS pakket maakt het eenvoudig om de inhoud van uw zakelijke website aan te passen. De afzonderlijke onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm in het beheergedeelte. Het doorvoeren van aanpassingen aan uw zakelijke site is een peuleschil met behulp van deze beheerschermen.

U kunt zo bijvoorbeeld de pagina’s van uw website bewerken. Het is mogelijk om formulieren te plaatsen op deze pagina’s. Ook deze formulieren kunt u zelf ontwerpen. Het is niet nodig om kennis van de techniek te hebben hiervoor.

Via het artikel kunt u meer lezen over content management systemen. Het in gebruik nemen van CMS software is raadzaam. U hoeft geen wijzigingen in bronbestanden aan te brengen. U doet het beheer simpelweg vanuit het beheerpaneel.

De onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm toegewezen gekregen. Het beheerpaneel heeft een menu waarmee u gemakkelijk naar het juiste scherm kunt navigeren. U kunt binnen een beheerscherm objecten aanmaken, bewerken en verwijderen. Een nieuw formulier is zo bijvoorbeeld in een mum van tijd op uw website geplaatst.

De formulieren zijn zo ontwikkeld dat spam wordt tegengehouden. U zult hierdoor minder spam ontvangen via het contactformulier. Het installeren van CMS software is doorgaans goed te doen. De handelingen worden vaak in de documentatie beschreven. Een CMS is vaak voorzien van een aantal layouts waaruit u een keuze kunt maken.

De gegevens voor de zoekmachines zijn per afzonderlijke pagina in te voeren. Denk aan de zoektermen.