Snel een moderne startpagina site oprichten

Voor SEO is het uitermate handig een startpagina website in uw bezit te hebben. Een dergelijke website wordt ingedeeld in een aantal dochterpagina’s. Zo een website kan uit honderden startpagina’s bestaan.

Naast reguliere links kunt u op de diverse dochterpagina’s ook affiliate links toevoegen. Met een affiliate link verwijst u naar een product van een andere leverancier. De inkomsten haalt u bij affiliate marketing uit de commissie die u per verkoop ontvangt. Voor affiliate marketing kunt u naast gewone links ook affiliate banners gebruiken.

Het artikel startpagina script bevat een link welke naar een script verwijst waarmee het ontwikkelen van een startpagina website heel eenvoudig gaat. Op de website van de aanbieder is een handleiding te vinden die bij het script hoort. In deze handleiding vindt u de informatie die u voor het gebruik van het script nodig heeft.

Meta gegevens voor de zoekmachines zijn per dochterpagina en linkcategorie in te voeren. Via het beheerpaneel kunt u dit doen. De meta keywords en description die u invoert in het beheerpaneel zullen bij een bezoek aan een specifieke dochterpagina automatisch aan de zoekmachines worden doorgegeven. Tijdens het aanmaken van een dochterpagina kan een bijbehorend subdomein worden gekozen. Op de dochterpagina’s zelf kunt u verschillende rubrieken aanmaken. Zowel reguliere backlinks als widgets kunnen aan een rubriek toegevoegd worden. Zo is er een widget waarmee u het laatste nieuws kunt toevoegen aan 1 of meer dochterpagina’s. Ook is er een widget die de laatst aangemaakte startpagina’s toont. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo een blokje op uw voorpagina te plaatsen.

Naast dat u op uw startpagina website gebruik kunt maken van affiliate marketing, is het tevens mogelijk om Google Adsense toe te voegen aan uw startpagina website. Het is mogelijk om aan een bannerruimte meerdere banners toe te wijzen. Banners worden dan afgewisseld.