Snel een moderne startpagina website beheren

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Via de links op Realiseer betaalbaar een eigen startpagina website kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.