Start uw eigen marktplaats

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Het artikel marktplaats PHP script bevat informatie over zulke scripts. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

Per losse categorie kan de prijs worden ingesteld. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.