Startpagina website bouwen info

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Waar het bij een startpagina met name om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien prima worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Het beginnen van je eigen portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan enorm simpel middels het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Ook zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.