Startpagina website maken tips

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Wij helpen u in de juiste richting. Links naar andere sites zijn een essentieel onderdeel van een startpagina website. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. Vaak is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Over kant en klare scripts is op Bouw een moderne portaalsite meer informatie te vinden. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Een eigen startpagina toevoegen en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders zeer eenvoudig. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Paginabeheerders krijgen bij aanmelding van een nieuwe dochterpagina de mogelijkheid om het subdomein van de pagina op te geven. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Metagegevens kunnen soms tevens per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Dit maakt een startpagina script erg interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de verschillende dochterpagina’s. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het script biedt faciliteiten om dat uiterst gemakkelijk te kunnen doen. Bovendien is het plaatsen van banners op uw site vrij eenvoudig. Banners zijn met behulp van het beheergedeelte eenvoudig te plaatsen. Het is tevens een mogelijkheid om verschillende banners af te laten wisselen.