Startpagina website ontwikkelen info

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Je eigen portaalsite beginnen. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina uiterst gemakkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt bovendien affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.