Startpaginabeheer

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Het kan zijn dat u daarbij graag een eigen startpagina website wilt runnen. Vanzelfsprekend is die mogelijkheid er. Daarbij in het geval dat u niet veel van de techniek weet. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via het artikel eigen startpagina kunt u het bovendien lezen. Een startpagina script is dikwijls in PHP gebouwd. Doorgaans is zo een script prima betaalbaar. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Wat interessant is, is het zelf maken van een startpagina website. Verstand van websites bouwen is daarvoor niet nodig. Het script zal het subdomein zelf aan uw nieuwe startpagina koppelen. Op deze manier kunt u zich overwegend focussen op de content. Ook is het mogelijkerwijs om de look en feel van de website helemaal naar eigen smaak aan te passen.

Er wordt dikwijls gezegd dat websites met met name links geen waarde meer hebben voor Google. Echter kunt u met startpagina’s altijd nog hoog scoren in Google. U kunt teksten op de startpagina’s toevoegen waardoor de waarde hoger ligt dan bij alleen een linkpagina. Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd prima in te zetten.

Bovendien kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijkerwijs om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is met behulp van dat subdomein te bezoeken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.