Uw advertentie website gemakkelijk maken

Uw eigen marktplaats beginnen en beheren kan heel gemakkelijk met behulp van een marktplaats PHP script. U kunt inloggen via het inlogformulier van het beheerpaneel. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Het artikel Eenvoudig je advertentie website starten bevat informatie over zulke scripts. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Per e-mail wordt het het versturen van een formulier de reactie naar de adverteerder verzonden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Dit kan als men fraude vermoedt. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.