Uw eigen advertentie website bouwen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Verder op het moment dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Met behulp van een advertentie script is het daarnaast zonder technische kennis te doen. Er zal dan een werkende en eenvoudig te wijzigen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan gemakkelijk reageren op een advertentie. Middels een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder verzenden.

Een eigen marktplaats beginnen kan op diverse manieren voor inkomsten zorgen. Meer over een marktplaats PHP script is te vinden via Een marktplaats betaalbaar starten. Daarbij hoeft u niets over de techniek te weten. Een al bestaand script bevat de functionaliteiten die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. Het marktplaat script geeft u de beschikking over een beheeromgeving. Daarmee past u de advertentie website enorm eenvoudig aan.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners op uw advertentie website. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Op een later moment deze gegevens weer veranderen is erg eenvoudig. Per afzonderlijke categorie kunt u daarnaast meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.