Uw eigen advertentiesite opzetten

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Er kan bij het plaatsen een categorie worden gekozen.

Middels de pagina marktplaats php script kan meer informatie worden ingewonnen. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.