Uw eigen portaalsite bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Je moderne startpagina website opzetten kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het zeer eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Bovendien zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. U kunt daarbij affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.