Uw eigen startpagina online zetten

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. Het betreft een speciale vorm van CMS software. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

U installeert het startpaginascript op uw webruimte. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Het script neemt de gehele afhandeling van de linkplaatsing voor zijn rekening. De betaling controleren, dat kan het startpaginascript zelf. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere startpagina. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina door. Op de betreffende website wordt naar een goed startpaginascript verwezen. Heeft u betaalt, dan ontvangt u meteen een link waarmee u het script kunt downloaden.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Ook kan de aanbieder het startpagina script voor u installeren. Op deze manier is het beginnen van een eigen startpagina website vrij eenvoudig. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.