Uw eigen startpagina samenstellen

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Er zal een programmeur te vinden zijn die het voor u wilt programmeren, maar vraag uzelf af of een eigen script nodig is. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een startpagina script. Het gaat om een speciaal CMS script. Het CMS script is aangepast omdat u geen gewone website maakt.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Vervolgens kunt u deze website vullen met uw eigen startpagina’s. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Is uw website interessant voor linkplaatsing, dan kunt u er al snel een leuk bedrag mee verdienen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. Welk bedrag u voor een link vraagt kunt u eenvoudig instellen. Voor een homepage link kunt u meer vragen dan voor een reguliere link op een gewone dochterpagina. Het artikel is interessant als u er graag meer over leest. Er vindt er tevens een aanbeveling voor een goed startpagina script. U kunt het script na de betaling direct downloaden.

Het installatiescript dat onderdeel is van het pakket, zorgt ervoor dat u het script probleemloos kunt installeren en gebruiken. Voor het aanmaken van de tabellen hoeft u zelf niets te doen. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Het is eenvoudig voor uw bezoekers om zich te registreren en vervolgens zelf een startpagina aan te maken.