Uw eigen webshop starten

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Een webwinkel is te realiseren via het script die u kunt vinden via de pagina online webshop maken. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Een eigen webwinkel is te realiseren met behulp van een PHP script die u weer vanuit dat artikel kunt vinden. PHP scripts worden door de meeste pakketten voor webhosting ondersteund.