Uw favoriete sites online beheren

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina eigen startpagina te vinden. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.