Uw moderne portaalsite maken

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze makkelijk opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de juiste startpagina weergeven aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is bovendien veilig in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U kunt de pagina Goede startpagina doorlezen wanneer u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. U kunt eenvoudig een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Er zit geen beperking op het aantal startpagina’s dat u met het script kunt aanmaken op uw site. Het startpagina script is uitstekend gedocumenteerd.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit is relevant om uw startpagina website tegen slechte intenties te beschermen. Een uitstekend beveiligd startpagina script is vereist daar men van buitenaf een gebruikersaccount kan aanmaken.