Uw moderne portaalsite ontwikkelen

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan tevens met name links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Echter kan dit best lang duren. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. Over kant en klare scripts is op Je moderne portaalsite opzetten meer informatie te vinden. Zelf programmeren is niet meer nodig indien u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Daarbij is het relevant dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina enorm makkelijk instellen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Metagegevens kunnen soms daarbij per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Het script kan heel handig zijn wanneer u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Met behulp van het script kunt u ook de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links gemakkelijk te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Middels het beheerpaneel kunt u dat gemakkelijk regelen. Daarbij is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.