Uw Nederlandse startpagina bouwen

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Een optie is om zelf een script te bouwen, maar de vraag is of dat de verstandigste keuze is. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Startpaginascript. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.