Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een startpaginascript is puur bedoeld voor het maken van een nieuwe startpagina website. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s die allemaal een eigen onderwerp hebben. Het artikel bevat handige tips voor het gebruik van een startpagina script.

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Met deze inloggegevens kan men inloggen in het beheergedeelte. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Houd er rekening mee dat er een database nodig is voor het opslaan van de gegevens. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript. De in de link vermelde website noemt een goed script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Een betaalde link plaatsen op uw website moet dan wel interessant zijn.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. Een startpagina die u bouwt zal in de regel Nederlandstalig zijn.

De layout is een Nederland iets en de website startpagina.nl is ermee begonnen. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.