Uw nieuwe portaalsite opzetten

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft bovendien een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit is relevant om uw website tegen slechte bedoelingen te beveiligen. Een goed beveiligd startpagina script is cruciaal aangezien de bezoeker een gebruiker kan creëren. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Maak uw eigen startpagina website. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.