Uw nieuwe startpagina samenstellen

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Dan kunt u denken aan een startpagina website. Met een startpagina script is dat prima te realiseren. Het is een linkcatalogus die de vorm van een website heeft aangenomen. Gaat het om een dergelijke website die u wilt maken, lees dan eens Nieuwe startpagina maken door. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De startpagina is via de rubrieken weer in deelonderwerpen in te delen.

Het is heel eenvoudig om een aanpassing aan uw website te verrichten met het startpagina script. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Deze aanmelding verloopt via het registratieformulier dat op uw website te vinden is. Na het aanmelden kan de bezoeker met zijn account inloggen en zelf een startpagina beginnen.

De bezoeker mag bij het aanmaken van een nieuwe startpagina een subdomein kiezen. Heeft een andere startpagina het gekozen subdomein al, dan geeft het systeem een melding weer. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Een gebruiker mag meerdere dochterpagina’s aanmaken en beheren. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Maakt u een startpagina bij een ander aan, dan is er een kans dat uw startpagina wordt weggehaald. Het betreft een PHP-script. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is die mogelijkheid er.