Website beheer software

Om als ondernemer online gevonden te kunnen worden, is een eigen website essentieel. Voor het realiseren van een bedrijfswebsite zult u een aantal dingen nodig hebben. Allereerst is er een webhosting pakket nodig. U dient bovendien na te denken over een passende domeinnaam. Verder is het verstandig om voor het beheer van uw zakelijke website een CMS programma te gebruiken.

Indien u meer over CMS pakketten zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van CMS software gebruiken voor uw website aan. U kunt gemakkelijk veranderingen aan uw eigen website aanbrengen met behulp van de beheeromgeving van het CMS systeem. Voordat u de site kunt aanpassen, dient u met uw beheeraccount in te loggen. Diverse onderdelen krijgen met het CMS systeem een eigen beheerscherm.Deze beheerschermen zijn via het menu makkelijk te bereiken.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Daarbij kunt u tevens een beheeraccount aanmaken via het installatiescript. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt automatische updates inschakelen op het moment dat u dat wilt. Met behulp van uw license key kan het systeem controleren op een nieuwe versie. Een nieuwe versie wordt automatisch opgehaald en geïnstalleerd. Iedere keer in het geval dat een nieuwe versie is geïnstalleerd, ontvangt u daarover een e-mail. Het CMS pakket biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Men kan verder de betaling online doen. Gaat het om downloadbare producten, dan krijgt de bezoeker na het kopen direct toegang tot de downloadpagina. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.