Wilt u een advertentie website runnen?

Het is met een advertentie website mogelijk om extra inkomsten te genereren. U kunt bijvoorbeeld banners bovenaan de website plaatsen. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Adverteerders kunnen tegen een klein bedrag een topadvertentie aanmaken. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een advertentie website is vrij eenvoudig. Het script bevat een beheergedeelte waarmee het aanpassen van uw website heel eenvoudig is. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Van uw kant hoeft er immers geen tijd meer te worden gestopt in het programmeren. U zult bij het kopen van een reeds bestaand PHP script minder geld kwijt zijn dan wanneer u een PHP programmeur inhuurt. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

De pagina bevat meer informatie over Een eigen advertentie website maken. Het kopen van een bestaand script heeft een aantal voordelen. Voor de zaken die u bij het bouwen van een script gaat tegenkomen, is vaak al een oplossing bedacht. Het aanschaffen van een bestaand advertentie script zal tevens een tijdsbesparing met zich meebrengen.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.