Wilt u een eigen marktplaats runnen?

U kunt heel makkelijk een eigen advertentie website inrichten. Daarvoor is een marktplaats PHP script in te zetten. U kunt in dit artikel meer informatie over het script vinden. Meer informatie is te vinden via de link in de volgende alinea.

In het artikel marktplaats script te koop leest u meer over de mogelijkheden die u met het script heeft. Op uw eigen marktplaats website wordt de mogelijkheid geboden voor adverteerders om zichzelf te registreren. Het script maakt automatisch een account aan voor de nieuwe adverteerder. De adverteerder kan met een eigen account advertenties aan de website toevoegen. U kunt met uw advertentie website geld verdienen aan de aanvullende mogelijkheden die u kunt aanbieden.

Veranderingen aan uw marktplaats website kunnen heel makkelijk doorgevoerd worden met behulp van de beheeromgeving. U kunt makkelijk het overzicht met alle advertenties naar wens inrichten. Ook zijn alle op de website gebruikte kleuren volledig aan te passen. Er worden verschillende payment gateways ondersteund door het PHP script. Adverteerders kunnen namelijk online via uw website betalen voor de mogelijkheden die u aanbiedt.

Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.