Wilt u een marktplaats runnen?

Online geld verdienen kan met een advertentie website. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. Daarnaast is het aanmaken van betaalde rubrieken een optie. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Een topadvertentie blijft een tijdje bovenaan staan in het overzicht van advertenties.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Het script bevat een beheergedeelte waarmee het aanpassen van uw website heel eenvoudig is. U kunt zelf de kleuren van de website bepalen via het beheerpaneel. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? De pagina Uitgebreide advertentie website bouwen kan u verder helpen. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. De betaling dient online te worden gedaan. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. U kunt de bestanden na het uitpakken op uw webruimte plaatsen. Houd er rekening mee dat er ook een database gebruikt zal moeten worden. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.